Ånghammargatan 4 Västerås
Phone +46 (0) 21 33 07 41

WANT TO WORK FOR US?

Accu-Svenska is a workplace with good opportunities for development. Maybe you are one of our future colleagues?
 
Accu-Svenska is a dynamic workplace where you as an employee are a part of the development potential of the company. Accu-Svenska offers an open work envirorment with drive and innovation. Where you as an employee have a personal development plan to lead you forward in your work and continuing career development.

We are looking for

Industriförsäljare

Har du erfarenhet från arbete i verkstadsmiljö? Har du kunskap om maskinbearbetning inom metallindustrin, plåtformning och/ eller träindustrin?  Vill du arbeta med teknisk försäljning?
Då kanske du är den person vi söker när vi nu rekryterar en industrisäljare till Accu-Svenska AB. Tjänsten är baserad i Västerås och innebär att självständigt initiera, underhålla och utveckla befintliga och nya kunder.
Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att i kontakter med industrikunder sälja våra unika Minimalsmörjningssystem, Ecolubric.
Du erbjuds en spännande och utvecklande roll som medarbetare i ett företag med produkter och system som ligger helt rätt i tiden. Accu-Svenska AB erbjuder som enda företag på marknaden ett helt miljöanpassat smörjningssystem till industrin. Vårt företag har både kunnandet och tekniken för att förbättra arbetsmiljö och hälsosituationen inom verkstads- och träindustrin. Vårt vegetabiliska smörjoljeprogram Ecolubric är helt fritt från tillsatser som kan orsaka skada på miljö och hälsa och uppfyller REACH kraven för användning inom industriella processer.
Som Industrisäljare ansvarar du för att med våra övriga medarbetare utveckla företagets försäljning genom att skapa långsiktiga relationer med befintliga och nya kunder. Du kommer också att ingå i arbetet med att bygga upp en återförsäljarstruktur i hela landet.

Utbildning/Erfarenhet
För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du har någon form av teknisk bakgrund samt flera års framgångsrik erfarenhet inom verkstads- eller träindustri. Du har ett starkt intresse för externa relationer och sinne för affärer samt är intresserad att självständigt driva säljprocesser.
Du är målinriktad och är van att arbeta strukturerat. Som person är du drivande och handlingskraftig. Din sociala kompetens och lyhördhet gör att du har förmågan att etablera goda relationer med både kunder och kollegor. Goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort är ett krav.

Kontaktpersoner
Milan Martinovic
milan@accu-svenska.se

Rebecka Israelsson
kontakta-oss@accu-svenska.se